Varmt välkommen till min sida...
Oavsett om du ska säga ja till den du håller av, välkomna ett barn till världen eller säga farväl till en närstående så kan en sång sätta ord på det stora och viktiga. Jag har flera års erfarenhet som ceremonissångerska och värnar om varje förtroende jag får.
Klassiska kärlekssånger, en vacker ballad eller folkvisa? Flerstämmig sång, er drömlåt genomförd med gitarrkomp eller en vacker a capella sång:  

Vad ni än har tänkt er så är det en glädje för mig att få hjälpa till att ordna det. Jag vet hur den lilla extra guldkanten kan skapas med en stämningfull sång.
Här på sidan har jag samlat låtlistor som inspiration för bröllop och dop, och du kan även lyssna på mina egna inspelningar i urval. Titta även in på bloggen, där jag kontinueligt uppdaterar med nyinspelningar av musik som jag själv inspireras av.
Än en gång: varmt välkommen hit!
- Sara Campanella